eg0n
    Vi är vad vi heter!     -         -     Du är besökare nummer !     -     Veckans Robinson: Britt-maj
innehåll
 NYHETER
 SAGOR
 SERIER
 SPEL
 RECENSIONZ
 KÅNSTIG KÅNST
 ARKIV E
 FILARKIV
 EGONSEARCH
 KÄRA EGON...
 ORDBOK
 EGONMÄRKNING
 TRAMZ
 REDAKTIONEN
 FEEDBACK
 UTMÄRKELSER

Länka Egon!!!

sKaFfa fLasH!
sKaFfa fLasH!

ledare
Man kunde nästan tro att detta är Markolio

Ännu en tid och tid som är.

Nils går ner för gatan då han möter Jonny (som för övrigt dör inom loppet av fem minuter). Dom hälsar med en nickning och sedan passerar varandra utan att säga någonting mer än så. Ja, så är livet om man heter Nils. Som tur är heter inte jag Nils utan något helt annat som inte är relevant i detta läge.

Det jag skulle vilja säga i denna underbara spalt är angående ett e-post brev som jag och mina kära kollegor i Egon redaktionen mottog i vår elektroniska brevlåda. När jag läste detta mycket speciella brev så blev jag först mycket förvånad, sedan fick jag en känsla av att någon drev med oss, sedan blev jag lite hungrig (så jag gick och tog en kopp kaffe och åt en köttbullermacka som jag köpte på Café Hugo som ligger lämpligt i matsalen där jag jobbar, men det är som sagt inte heller relevant men jag tyckte jag borde nämna det eftersom jag… ähh), sedan började jag skratta väldigt hysteriskt och efter det blev jag lite trött men efter det tyckte jag att det var dags att ta reda på om detta väldigt intressanta brev var på riktigt eller (som jag nämnde tidigare) var ett skämt från någon som satt på en ö ute på Hjälmaren med en lapptopp och hade inget bättre för sig. Resultatet var skrämande. Personen som skickat mig detta brev var verkligen seriös och alvarlig. När jag fick veta det blev detta speciella e-post medelande ännu mer underhållande.

Nu frågar ni er säkert vad i fåglarnas värld jag pratar om. Det finns (tyvärr) en seriös svensk sida på Internet som består av att pressentera en mailing-lista. Denna mailing-lista handlar om en viss australiensisk TV serie som (tyvärr även här) producerades någon gång då dinosaurier vandrade på jorden (som det finns tydliga spår av i serien). Serien handlar om ett antal "människor" som sitter i ett fängelse. Dessa "människor" lever där pga. att dom begått brott (vissa säger självklart att dom inte har det men men…). Serien heter "Kvinnofängelset".

":(Här vill jag göra ett litet speciellt inlägg pga. av att jag skrev "-tecken runt ordet människor och efter som människor då syftar på kvinnorna i fängelset bla. Jag vill här på peka till alla feminister där ute att jag inte satte "-tecken runt ordet människor för att de var kvinnor så hetsa inte upp er tack):"

Vi fick detta komiska brev pga. en recension som finns här på Egon under rubriken Recensioner. Recensionen heter Kvinnofängelset. Jag rekommenderar er nu att läsa den innan ni fortsätter att läsa mer av denna ledare.

Ni som har läst den, eller har nyss läst den så förstår ni nu att vår recension av Kvinnofängelset inte var seriös (även fast vart enda ord i den är sann :) men den drog tydligen igång en debbat i denna mailinglista för serien i fråga. I brevet vi fick nämde denne "Eric" att dom i mailinglistan inte var roade över denna sort av humor och att det var seriös kritik och att han inte väntade sig något svar, självklart så blev vi tvungna att svara honom.

Detta blev en lång artikel och de flesta av er som började läsa den har säkert slutat för länge sedan och sitter nu och tittar på en annan sida, men för er som inte har haft något bättre för er än att läsa det jag babblar om så kan jag ge er en liten bonus. Jag ska nu avslöja veckans hemliga ord: "Groda".

God jul
Staffan "Jag vill inte vara som alla andra men jag är det ändå bara för att" HässleBOOM!

nyheter
Hulken sågs igår kväll!

Gunnar Rehlin - En liten film om att göra någon illa

Ny design på EgoN

Chockerande TV program

Hårda angrepp mot Clintan vid riksrätten

Dagens tips Dagens tips!

tramz
Vilka är det här?

Gogo


Titta på resultaten...