eg0n
    Vi är vad vi heter!     -         -     Du är besökare nummer !     -     Veckans Robinson: Britt-maj
innehåll
 NYHETER
 SAGOR
 SERIER
 SPEL
 RECENSIONZ
 KÅNSTIG KÅNST
 ARKIV E
 FILARKIV
 EGONSEARCH
 KÄRA EGON...
 ORDBOK
 EGONMÄRKNING
 TRAMZ
 REDAKTIONEN
 FEEDBACK
 UTMÄRKELSER

Länka Egon!!!

sKaFfa fLasH!
sKaFfa fLasH!

ledare
Intressant fakta: Denna blomma är giftig, så ge den till en Ola

Denna gång så är det annorlunda! Detta kan bli en seriös ledare! (Jag sa kan bli)

En kväll satt jag hemma framför min näst bästa vän och "zappade" mellan kanalerna, då jag märkte att den inte alls "zappade" utan "woshade". Jag "woshade" på två av dom absolut bästa (nu vill jag påpeka att när jag menar bästa så använder jag mig av ironi, kanske inte framgick tydligt men jag vill INTE få er att tro att jag tycker om dessa kanaler jag straxt ska prata om) kanaler jag har. Dessa kanaler är två musikkanaler som enbart spelar populär-musik och skulle dom får för sig att spela en bra låt någon gång så förnekar dom det in i det sista. Jag pratar förstås om MTV och ZTV.

Jag satt där och "woshade" mellan dessa kanaler och insåg hur fruktansvärt dålig dagens musik är. Det är ett skämt att kalla den för musik eftersom det är långt ifrån musik. Nå, jag kan inte fortsätta skriva mer om detta ämne för jag kommer bara förolämpa folk och bli arg så·..

·.jag vill istället försöka förklara för vissa i redaktionen skillnaden mellan bra spel och att det är kul att spela spel som ibland är baserade på verkliga händelser. Vissa i redaktionen sitter hemma och spelar Star Craft och andra idiotiska spel som man inte spelar själv utan bara tittar på när ens gubbar slås åt en. Ett så kallat peka-och-klicka spel.

Tackar vet ja spel som man får spela själv i, spel som Quake 1-3, Delta Forces och Collin McRae. Det som är trevligt är att vissa av dessa spel är verklighetsbaserade. Nu talar jag inte om Delta Forces eller CM Rally (alla fattar väll att dessa två spel är så långt från verkligheten man kan komma) utan om Quake.

Quake har som sagt inte bara bra spelkänsla utan historien bakom den är sann. Quake 1 kom till när killen som rest igenom dimensionshålet och slaktat alla varelser där sålde sin historia till ID Software som så potentialen till ett bra spel. De gjorde en ordentlig research och sedan återskapade allt som denna man hade varit med om.

Quake 2 är inte lika verkligt, där tog dom iden från ettan och gjorde en lite annorlunda historia, men den är fortfarande baserad på ettans handling lite gran.

Till sist vill jag ta upp en sista sak, jag fick lite klagomål (dvs. 1) när jag avslöjade svaret på den hemliga frågan i slutet på förra ledaren så jag tänker inte göra det igen·

·jo förresten, svaret på denna veckas hemliga fråga är "Smörblomma". HA!

Rajtan Tajtan
StaffanX

nyheter
Hulken sågs igår kväll!

Gunnar Rehlin - En liten film om att göra någon illa

Ny design på EgoN

Chockerande TV program

Hårda angrepp mot Clintan vid riksrätten

Dagens tips Dagens tips!


Titta på resultaten...