Sagan om Gtsfurk

Det var en gång en sak som hette Gtsfurk. Han var egentligen en varelse som man kanske skulle kalla för homosapiens men folk brukade inte tilltala honom med det namnet, man skulle kunna säga att han var en ras för sig.
Det var Gtsfurks föräldrar som döpte honom till Gtsfurk bara för att dom tyckte att det otroligt fula namnet passade hans personlighet och utseende. Den stackars lilla pojken Gtsfurk hade en svår barndom och var hatad av alla. Detta gjorde att han blev en riktig otrevlig typ. Han växte upp i Mjölbys förorter, det vill säga ca 3 meter ifrån Mjölby centrum.

Gtsfurk flyttar
När Gtsfurk började högstadiet flyttade han och hans föräldrar till den stora Staden Stockholm. De flyttade in i ett trevligt bostadsområde brevid en stor industri som spydde ut avgaser dag och natt. Gtsfurk fick börja i en ny skola och som vanligt blev han mobbad av alla men efter ett tag fick han faktiskt en kompis. Han hette Bert-Gunilla.

En helt ny grej!
Men nu bryr vi oss inte om det här mer nu börjar vi med historien som jag skulle berätta. Gtsfurk och Bert-Gunilla skulle en kväll gå till en fest i industriområdet som Gtsfurk bodde i. Feststället kallades för Docklands (fast det inte låg vid en hamn). Det var självaste Gudrun Schyman som hade bjudit dit pojkarna. Eftersom hon hade tyckt så synd om dom. Nu fattar du väll ingenting men Gtsfurks kompis Bert-Gunilla bodde granne med Gudrun. En gång såg Bert-Gunilla Gudrun när hon hade en grön toppluva på sig men det hör inte hit. I alla fall... När Gtsfurk och Bert-Gunilla kom fram så öppnade de dörren och gick in men presis när de kom in så tog en stor apliknande bjässe tag i dom och slungade dom med mycket hög hastighet ut genom dörröppningen så de landade med ansiktena före ute i rännstenen. Gtsfurk var nära på att skrika något fult till killen men då kom Gudrun farandes med två påsar små piller. Här pojkar sa hon och ragglade in genom dörren.

Gtsfurk äter piller
Gtsfurk och Bert-Gunilla åt upp pilrena och sedan gick de in. Ännu en gång tog vakten tag i dem och kastade ut dem men denna gång så landade inte pojkarna utan de flög vidare gjorde en halvloop och flög tillbaka rakt in genom dörren och mörkret där inne hade förvandlats till en grön äng och en klarblå himmel. Gtsfurk tyckte att det var jätteskönt och flyga. Fortsättning följer i Gtsfurk i sagolandet. Men det orkar jag inte skriva om nu så det var en annan gång en rymdvarelse som hette Gaqurt.
Han var på väg till planeten Jorden där han skulle träffa sin polare Randolf som var en trollkarl. Han bodde i Stockholm brevid en stor lagerlokal som kallades för Docklands. Randolf tyckte att det var jobbigt att bo där för det dunkade så in i nordens mycket så han och Gaqurt bestämde sig för att sabotera lite. Så genom lite gott samarbete så förvandlade de den otrevliga lokalen till en äng och dessutom gjorde de alla i lokalen tyngdlösa. Det var inte knark Gtsfurk fick av Gudrun utan det var Pez-tabletter!

Snipp Snapp Slut så var sagan Snut...? Eh.. Nä, Snipp Snapp Snut så var sagan Egon!Tillbaka