Vinterkriget feat. Puff Daddy

Sean "Puffy" Combs, mer känd som Puff Daddy eller Pappa Puff, satt hemma i sin stora villa och grät. Han var ledsen för att han var så ensam och inte hade någon att packa in julklappar med. Han var också ledsen för att han inte hade någon som han kunde ge julklapparna till. Visserligen fanns ju "The family" men de var ju ingen riktig familj utan bara en bunt "wanna-bee’s" som hade hängt med Notorius BIG och nu endast ville åt stackars Seans pengar. Ute föll snön från himlen och lade sig i stora vita högar intill hans hus. Detta var inte heller något som kunde få stackars Sean på bättre humör för han tyckte mer om sol, palmer och halvnakna "bitches" än snö, granar och tomtefar. Han hade nyligen planerat de sista detaljerna för sin världsturné så det var inte heller något som han kunde roa sig med. Han suckade djupt och lyfte upp sin telefon (värd 389$) och ringde Mase. Han svarade inte så Sean lämnade ett meddelande på hans telefonsvarare.

- Ååååååh! Om allting ändå kunde vara som i Rap-videorna! Ropade han högt för sig själv. Han var förtvivlad och viste inte vad han skulle ta sig till. Han bestämde sig för att sticka in till staden med limon och spela bort nån miljon på bridge.

The Puffy Puff Man ringde på sin buttler och bad honom att köra fram limon. Butlern gick till städerskan som gick till katten som gick till akvariefisken som simmade lite dystert till husmor som fick medeldandet av fisken precis innan hon fileade upp fisken till mumsig sushi. Sedan gick husmor till tHe MaN mr.Butt (detta är Bill Clintons alias I rap-världen, alla har drömmar – Bill Clinton har två) som ringde Puffys chaufför och bad honom att köra fram bilen till Puffy. Chauffören vägrade göra detta som protest för att alla små kollibris lider när det är kallt ute. tHe MaN mr.Butt övertygade chauffören att kollibris inte lever I länder där snö existerar, då ändrade chauffören sin åsikt och gick med på att köra Puffy.

Bilen rullade fram till Puffys port och Puffy gick in och satte sig I sin svindyra bil. Puffy beordrade att chauffören skulle köra honom till det dyraste lyxcasino som fanns. Chauffören la i ettan och brummade iväg. Puffy försökte koppla av i baksätet och peppa sig själv för en riktig röjar-kväll, men det var inte lätt. Hans koncentration stördes av tre små tomtenissar som hoppade runt Puffy i en ring och retade honom för att han var ensam på julafton och att ingen tyckte om honom. Att en av nissarna bar en svart kappa och en lie tyckte Puffy var aningen oroväckande. - YO! Sa en av nissarna. Vi är tre irriterande nissar som vill visa dej vad julen handlar om. - Jag är din gångna juls ande sa den fulaste av nissarna. - Ut ur min bil era sketans luffare! Skrek Puff och kastade ut dom stackars nissarna genom takluckan medan bilen lugnt tuffade på i ca 160 km/h. Väl inne i stan var det lite svårt att undvika att få konstiga biverkningar p.g.a. alla lampor som blinkade hypnotiskt så chauffören nitade framför ett ställe som kostade ungefär lika mycket som Sverige och halva Finland och som verkligen hade fått sin beskärda del av neon lampor.

Beat it! Ropade Puffy till chauffören och gled fram till ingången där två stora biffar till dörrvakter stod. Precis när han skulle gå förbi dem slet de synkroniserat tag i honom och höll fast honom. Puffy vred sig och försökte komma loss till ingen nytta. - Vart tror du att du är på väg i den där billiga utstyrseln? Frågade den ene vakten medan den andre gnisslade skräckinjagande med tänderna. - In så klart! Gapade Puffy lite väl kaxigt tillbaks. Jag skulle kunna köpa din morsa för en atom av den här kavajen, tillade han varpå vakterna slungade honom i en vid båge över gatan (som var bredare än de flesta vägar här i Sverige) så att han landade rätt i en hög med tandborstar som någon lustigkurre placerat just där. Nu var han riktigt upprörd. Ingen tycktes vilja umgås med honom längre. Alla var bara ute efter hans pengar. Han började borsta sina tänder.

En röd limo klädd helt i ap-päls kom rullandes nerför gatan och stannade mitt framför Puffy. Dörren öppnades och inne i den exklusiva bilen satt självaste Tomtefar! Han signalerade till Puffy att hoppa in och det gjorde han i brist på annat att göra. Det var tyst länge innan Tomten öppnade sin mun. - Jag är i knippa Puffy, sade han. Ett gängkrig har brutit ut i tomteverkstaden. Jag vet inte om vi kan få ut alla julklappar till jul i år. Det är det röda tomtegänget "Karate Killerz" och det blåa tomtegänget "Ass Kickers" som har förklarat krig mot varandra och mitt emellan står det gröna tomtegänget "Bad MTF" och vet varken in eller ut! - Aj aj aj, sa Puffy. Det låter inge vidare. - Nej, jag vet inte vad jag ska ta mig till och det är här du kommer in i bilden. Du som är en stor förebild för alla små "homies" borde veta vad som bör göras åt problemet. - Jag är ledsen men jag kan inte. Jag har lagt av med förorten sa Puffy. - Jag är rädd för att du inte har något val sa tomten och nickade mot renen Rudolf som Puffy inte lagt märke till för än nu. Rudolf plockade upp en Uzi och riktade den mot Puffy.

Den röda limon i ap-päls rullade in på tomteverkstadens garageuppfart och Puffy tvingades in i den stora byggnaden av Rudolf med Uzin. De kom in i en stor sal med ett inte riktigt lika stort bord och på varsin sida satt röda och blåa tomtenissar. Puffy tvingades upp på ett podium där det var meningen att han skulle hålla tal.
- Yo! Vad är problemet tomtenissar? Ropade han.
- Vi vill ha högre lön, ropade de tillbaka.
- Det får ni ropade tomten.

Alla tomtenissarna började sjunga och klappa i händerna av glädje. Rudolf blev så överraskad att han sköt Puffy av misstag.

Tillbaka