Kära Saddam, varför i sjuttsingen har du inte svarat på några brev på länge? Jag trode det skulle bli någon ordning på din frånvaro efter att jag klagade sist!

Iron Warrior, Eslöv

Tjenixen! Du får ursäkta mig det beror på att jag suttit som klistrad framför TVn där jag med spänning följt det mycket dramatiska presidentvalet i USA. Jag kan även nämna att jag inte är riktigt nöjd med resultatet. De där Busharna är enna högljuda, otrevliga filurer!

Saddam Hussein

Hej Saddam.
satt och tänkte lite på ditt namn........ heter du Saddam eller är det bara en synonym för sadist-dam? det skulle ju faktiskt förklara ditt feminina utseende (kolla bara hotshots 2, bh märken.....) samt ditt minst sagt barnsliga beteende.

Nisse Näsa, Rom

Hej Nisse! Ååååååååååh! Jag heter ju Saddam och det är ingen synonym utan ett namn. Dessutom kan jag inte rå för bilden media ger av mig. Det får ni kontakta min manager om.

Saddam Hussien

Jävvla fascister

le Potatisnez, Ingalunda

Tack för komplimangen! Det är sådant här som förgyller mina dagar.

Saddam Hussein

Du kallar alla för bög...
Är det för att du själv är det?

Kritikern, Ingedal

Nej du kririkern, det är för att jag tycker att det är roligt!

Saddam Hussien

Tjenna brorsan!
Var har du varit hela livet?
Här går man kring och letar hela livet efter sin diktatorbror för att sedan hitta honom på en halvtaskig sajt.........
Varför har du inte släppt in mej i ditt palats? jag har ju varit och plingat på massor av gånger!

Igor Hussein, Irak

Neeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiij! Det är inte sant! Jag såg dig dö! Du är död, du finns inte! Eller.. kom gärna på besök så ska jag gottgöra dig på mitt eget lilla vis. Möt mig i avrättningskammaren i morgon vid femtiden.

Saddam Hussien

Din intelligente son, har du några planer för honom?
Har hört att han springer omkring i latex-klänningar, men det kanske är okej?

Mysa Lisa, Forserum

Talar helst inte om det. Lite privaliv kan man väll få ha kanske?!

Saddam Hussien

Snälla hjälp mig. Det finns ingen mat i mitt kylskåp!!

Dutty Smoke, Hörby

Nä men Dutty! Inte ska du väll ha mat i kylskåpet? Mat finns på närmaste pizzeria, gatukök, MacDonald's. I kylskåpet förvarar man koffein och alkoholhaltiga drycker i burkar.

Saddam Hussein

Goddag Saddam! Jag har en liten fråga som är viktig i vårt land. Vem uppfan egentligen hockeyfrillan? Eller stämmer myten om att universum från början var en stor hockefrilla?

Sladjan Osmanovich, Tjeckien

Hej!
Jag vet inte riktigt vem som uppfann hockeyfrillan men det står klart att den mannen borde ha ett Nobelpris för gott utseende. Jag har aldrig hört myten om hockeyfrillan däremot så rycktas det att världen från början var en stor, svart, buskig mustasch.

Saddam Hussein

Jag bara undrar, i snitt så där, när saddam går på toa, gör h då det "stora" eller det "lilla" oftast? *känn på den*

Larsa , Enskede

Tjenixen Larsa! Jag skulle vilja påstå att 52,54 % av besöken består av den lilla och 23, 65 % består av den stora. Resterande procent stoppar jag ned armarna i toan och spolar, en otroligt uppfriskande upplevelse.

Saddam Hussien

Har du aldrig funderat på att bli en hemsida?

Bobby the Hemsida (f.d. Bobby Ewing), Internätt

Hej herr Duffy.
Tanken har faktiskt aldrig slagit mig. Ett tag funderade jag dock på att bli en syjunta. En annan gång tänkte jag bli en Amerikansk president.

Saddam Hussein

Bäste Herr Hussein

Under 7 långa år har jag varit fången i ett stort träd i storskogen. De är de elaka småfåglarna som stängt in mig. Nu tänker jag mörda dem. Vilket är det mest smärtsamma sättet att döda en småfågel på? Och skulle du kunna tänka dig att komma och gämna Storskogen med marken är du snäll?

Muppen , Storskogen

Hej Muppen!
Det bästa (och riktigt smärtsamma) sättet att döda en småfågel på torde vara att bespruta hela skogen med tjockt och kladdigt oljespill. Det ska nog få de små rackarna att ge sig. Mitt schema är lite tight just nu så jag kan tyvärr inte avvara någon tid åt att skövla en fånig skog.

Saddam Hussein

Hej sadam!

jag är en kramgo jänta på 14 jordsnurr som fått ett problem jag har böjat lida av stora acne problem vad ska jag göra?

en tröstlös, sthlm götgatan 83e 3tr Carlson

Hej Kramgoa jänta!

Först av allt så måste jag bara påpeka att frågorna här blir bara mesigare och mesigare. Är det ingen som har nått riktigt problem som "Jag funderar på att bomba USA, haru några tipps?" eller "Jag verkligen hatar Bill Clinton och vill bomba Vita Huset, har dun några goda råd?" eller "Jag har problem med min favourit get och tror inte att han älskar mig längre, har du några bra förslag på hur jag ska få honom att älska mig igen?".
Men jag får väl ta och besvara era bekymmer med acne och allt vad det har…
Använd AKOs Acne-No-More eller Cleerasills Acne-B-Gone eller Libress kräm som går lite mer rakt på sak, Nuke-The-Living-Shit-Out-Of-Acne.
Fast det bästa är om du tar det som en man och lev med skiten!

Saddam Hussein

Hej sadam!

Jag läste ditt svar om vem som uppfann datorn. Jag måste säga att jag INTE håller med. ALLA vet väl att jag har uppfunnit allt som har med datorer att göra.

Bill Gates, U.S.A

Jag är verkligen trött på att du jämt kallar dig för Gud, BillyBoy!
Du uppfann inte alls datorn, den skapades på första dagen (måste återigen hänvisa till Bibeln och berättelsen om hur jorden kom till).
Det enda du har gjort i ditt patetiska liv är att snott andras ideer och släppt mycket sämre funktioner och sedan hotat alla att använda dina usla produkter. Inte ens ni på Microsoft använder era egna produkter till era egna tjänster ju!
Men vi kan diskutera mer om detta i helvetet när vi dör, eftersom jag anar att vi båda kommer ditt så småningom och då har jag hela evigheten på mig att banka skiten ur dig (mer än med bara knytnävarna, om du förstår vad jag menar huh huh huh…)

Saddam Hussein

Hej sadam!

ja undrar varför du finns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lina, Jockmock

Hej Lina!

Här skulle jag vilja svara "För att du ska ha nått att undra över" men jag tänker vara lite mer mogen i sättet än du och inte ge detta svar.
Jo, far våldt.. älskade med min mor och nio månader senare kom jag, precis vid samma tidpunkt som min far blev flintskallig.
Var var du under biologilektionerna i skolan??

Saddam Hussein

Yo Saddam!

Undrar vilken frisör du besöker...? Snälla svara fort! Har lite problem med min frisyr och behöver en makeover akut!
Tack på förhand!

Peace mannen!

JJ, Vette f#n

Hey JJ! För det mesta går jag till "Arafats 24 timmars Drop-in" i Bagdad. Jag rekommenderar honom varmt. Han kan även pierca dig gratis genom skallen om du låter bli att betala honom. Har du riktigt tur kan du även få en behandling av den senaste flugan, Stympning.

Saddam Hussein

Kära diktator!
Jag undrar bara en sak... hur orkar du sitta och läsa alla dessa ur fåniga brev och helknasiga frågor. Föresten hur räknar man ut bananens krökningsvinkel?

Petter-Nicklas, Skrevet

Hej Petter!
Jag kanske vill dela med mig av mina erfarenheter. Jag bjuder så gärna på dem. Bananens krökningsvinkel? Och du snackar om fåniga frågor! Vem i hela friden bryr sig om kräkningsvinkeln på en banan?

Saddam Hussein

Hej Saddam!
Jag har fått 1534 poäng på ditt roliga spel, vinner jag nått?

Per, Borås

Hej! Du ljuger Per, det vet jag men om du skickar in din adress till Egon så får du en singel med Puff Pappa för ett gott försök!

Saddam Hussein

I en tidigare fråga där du fick frågan vem som uppfann datan så refererade du till bibeln... men... du är väl inte kristen? Eller?

Otursförföljde Jan, Våmhus

Värst vad du skulle vara uppmärksam då! Hålla på och märka ord... Ingen kommentar!

Saddam Hussein

Hej saddam jag har en fråga. häromdagen så delade jag och min flickvän en påse werthers orginal min fråga är kan man få aids om man äter kola utan papper!

Egon Elofsson, Orkakelberga

Hej Elof!
Det finns inte många dokumenterade fall av AIDS som spridits genom Werthers Original trotts att just denna konfektyr anses ha förmågan att sprida AIDS och ålderdom. Man kan aldrig vara på den säkra sidan om man ätit snask oskyddat så jag rekommenderar att du och din flickvän går och testar dig. Detta kan förståss göras helt anonymt!

Saddam Hussein

Gokväll Saddam.
Jo, jag undrar.... Får jag ha samma sorts mustach som du? Eller kan det vara olagligt? Rent av farligt! kanske lite...Otäckt....

Klemens Kladdjukk, Siamesien

Hej, självklart får du ha samma musche som mig (du blir ändå aldrig lika snygg som jag) men endast på det vilkoret att du även har samma frisyr, kroppshydda och klädstil. Du måste även koppla upp dig på mitt globala dubbelgångar-nätverk HusseiNet varje dag för eventuella viktförändringar samt info om vilka kläder du ska bära för dagen med mera.

Saddam Hussein

Eyyyy Yo Wazzup ha??
Ja skulle ba ställa en fråga. Om man ser världens snyggaste kille på stan. åsså ser man att han kollar på en. vad ska man göra då?asså t.e.x flörta ??men hur då??

Bruden , DownStairs

Hej Bruden.
Försök prata med honom. "Hej" brukar fungera bra annars kan du prova med någonting vassare som t ex "Yo bitchassnigga'modda'fucka!". Det beror lite på vad killen heter och vilken storlek på fötterna han har. Experimentera och prova dig fram så kommer du nog att lyckas.

Saddam Hussein

Hejsan saddampöjken... Vet du att du är fruktansvärt likt Josef Stalin? Är det en tillfällighet eller finns det något samband?

Johannes , Peking

Tjenare Johannes!
Det är en väldigt populär stil hos oss diktatorer. Ta och läs böckerna "En diktator, så ser han ut" eller "Diktator-looks för dummies" så kommer du nog få svar på alla dina frågor.

Saddam Hussein

Vad planerar du att göra för att motverka den ökande illegala handeln med skedar som har den konkava sidan felvänd?

Jonatan Hiya, Brevid den dära ESSO macken

Hej Johatan!
Absolut ingenting! Jag gillar illegal handel och ägnar mig själv åt det en hel del på fritiden. Illegal handel sätter fart på marknaden och ökar konkurrensen vilket leder till lägre butikspriser. Men jag kan då rakt inte förstå vad folk ska med dessa idiotiska skedar till. Man tappar ju maten i knät när man försöker äta med dem.

Saddam Hussein

Om alla var som du skulle du då vara som alla andra. Brukar du ha bekini på dig?

Mister Muffins, Kingriver

Tjenis Muffins!
Om alla var som jag så skulle vi alla kunna leva in en underbar eutopi av evig atomvinter (tänk dig framtidsvissionen i Terminator fast med jilanger och mer blod). Ibland har jag bekini för att hetsa upp mannarna lite...

Saddam Hussein

Hej Saddam!
Jag funderar på att köpa en sån där mysig apache helikopter, Har du någon aning om var man kan få det till ett rimligt pris ungefär 179:90? Och en fråga till, är du omskuren?

Bart, Springfield

Hej Bart!
Long time no see lixom! Apachen är ett mycket fint val av helikopter. Man kan sparka en hel del jänkararsel med dom små raringarna... Se bara till att få med en såndär trevlig liten rattmuff för att det blir kallt som ****** däruppe. Skaru köpa en för det priset så får du nog åka till oz och prata med Dorthy... Hon kan sina grejer... Pga ett avtal med Bill Clinton så får jag tyvärr inte längre disskutrera mina könsdelar offentligt.

Saddam Hussein

Hej Saddam.
Jag har inte undgått att se din otroligt fina frisyr. Hur lyckas du? Är det schampot eller stylisterna? Har provat allt från sibirisk björnleverolja till ricki lakes fotsvett. Inget tycks hjälpa! Förresten, har du något bra tips på hur man tämjer en pumpa?

Stojvind, Säcklehund

Jomen du Stojvind...
Tack så mycket. Jag använder mej enbart av gammalt krut som jag doppar i blåbärssoppa. Det är ett säkert sätt att bli av med dom dära kluvna hårtopparna. Jag har aldrig testat det själv men jag har på ryktesvägar hört att pumpor brukar respektera B12or...

Saddam Hussein

Ett mycket speciellt inslag i Kära Saddam, Saddam talar:

Det har stått lögner om mig i tidningarna den senaste tiden, något tjafs om att jag skulle vara mycket sjuk i cancer och till och med döende, vilket skitsnack! Jag kommer aldrig att dö eller förlora min kamp mot det elaka kapitalistiska samhället! Jag är en övermännsika som är odödlig! Släpp en atombomb på mig och jag kommer fortfarande att leva (ja Billy, detta är en utmaning din blekfeta "president").
Om fallet nu skulle vara så att jag skulle "dö" som ni dödliga kallar det så kommer min själ att leva vidare och styra Irak till serger mot USA! Jag kommer tillbaka med Satan och tar över världen, bara så att ni vet!
Det var väl det jag ville säga, att jag skulle vara sjuk är bara en lögn som amerikanarna har ljugit ihop för att störta mig! Nu tillbaka till mig och mina svar!

Saddam Hussein, inte sjuk

Vem är Idbrackhim?

Kjell-Åke Kurtsson, Ödsmål

Oj oj oj, detta drar upp gamla minen till min tid i Oxford då jag pluggade där som en utbytes student. Idbrackhim var precis som mig en utbytesstudent men han var från Norge. Vi delade två hääääärliga månader i varandras armar. Det är väl egentligen hans fel att jag misslyckades med mitt pluggande och började hata världen och fick åka tillbaka till Irak och bestämde mig för att bli en elak diktator! Men han var en underbar älskare… vänta nu, varför frågar du?! Jag känner ingen jävla Idbrackhim!!!!

Saddam Hussein, dunder arg

Tjena Saddam!!!
du e min idol...bara så du vet...jag undrar bara en sak...finns det mycke honing i irak eller var du nu bor =)

Nalle puh, Sherwood skogen...eller nått sånt...

God dag mr Puh!
En morgon när jag som vanligt gick upp, satte på mig min morgonrock, körde iväg alla fruktansvärda kvinnor som låg i min säng och tog min första kopp kaffe kom jag och tänka på en rolig historia som jag hört en gång för länge sedan. Problemet var att jag började skratta så mycket så mitt extrema varma kaffe kom ut genom näsan på mig och brände upp min överläpp så att jag fick ett jättefullt ärr där. Det var efter att jag avreagerat mig på mina betjänter genom att halshugga ett par av dom som jag bestämde mig för att odla min oerhört fina och sexiga mustasch, alla män älskar den!
10 år senare körde jag i min balla jeep (som för övrigt är 4-hjulsdriven) i den Iranska öknen. Då såg jag en orm i sanden och körde över den med min jeep (som är 4-hjulsdriven, men det nämnde jag förut).
Jag tycker även om att se filmer där amerikaner dör och deras feta president gör bort sig.
Nej, vi har ingen honung men vi har jättebra knark!

Saddam Hussein

Hej ``Sadde´´!!!!
visst är katten gustaf bäst!!!!!

KLAS!!!!, Onsala

Nej! Jag hatar katter och kalla mig inte Sadde din inkompetenta idiot!!! Jag borde bomba Onsala!

Saddam Hussein, elak

Hej Saddam!
Varför finns det skedar med den konkava sidan felvänd?

Hamster, Gnagarby i Årjäng

Detta är ett problem som även jag stött på, jag vet faktiskt inte. Antingen är det en inkompetent person som gör skedarna eller så vill han bara förvirra folk. Kom ihåg: "There is no spoon".

Saddam Hussein

Tjena Saddis, jag är din största fan! Kan du svara på dessa två frågor?!

Svarar du på alla brev och varför tar det så lång tid innan du svarar? Är inte Egon bara en kopia av Harald eller tvärt om?

Flax Stärnbrunn, Sälen

Hej Flax!
Jag svarar på i stort sett alla brev förutom ett fåtal som väljs bort av etiska skäl, censurlagen och FN-stadgan. Bög. Anledningen till att det tar lång tid är att jag får rätt många brev. Just nu ligger jag ca en och en halv månad efter.
Angående Harald och Egon så bad jag redaktionen svara. Egon och Harald startades båda ungefär samtidigt helt ovetande om varandra. Detta kallas för slumpen. Vad det gäller sidorna så tycker inte vi att de har speciellt mycket gemensamt även om båda är helt meningslösa.

Saddam Hussein och Redaktionen

Hej Saddam!
Jo det är så att jag har hittat en mycket hotfull sida på internet som heter ihatebillgates.com och nu undrar jag om det är möjligt att bomba webbplatser?!
Ganska försiktiga bomber i så fall för jag vill inte riskera att några windows går sönder. Eller va fan det gör dom ändå!!! Hur som helst får du $1.000.000.000.000.000 miljoner om du gör det.

Bill Gates, TopSecret

Ring en syjunta eller någonting! Saddam gör inga fina bögjobb. För mig är det allt eller inget. På med hela skiten på en gång liksom!

Saddam Hussein

Varför är himlen blå? Kunde man inte valt lila eller snorgrön?

Usker Turger, Nordia

Usker, himlen är blå för att havet är blått och det speglar av sig på himlen. Havet är blått för att Hemglassbilen speglar av sig i vattnet osv. Vill du färga om himlen till bögrosa eller vad det nu var så får du färga om alla blåa saker och framför allt Hemglassbilen. Blodröd vore en kewl färg på himlen.

Saddam Hussein

Hörru Saddam vem är egentligen din drömtjej?

Ylva-Maria, Sexum

Saddams 10 i topp babes.

1. Julia Roberts
2. Whitney Houston
3. Mariah Carey
4. Xenia
5. Steve Perry
6. Barbara Streisand
7. Chuck Norris (Bög)
8. Gunbritt Söregård
9. Min frun nr. 4
10. Min frun nr. 12

Saddam Hussein

Hej Saddam!
Jag har sedan en tid tillbaka sökt efter den tidigare TV-profilen Televinken. Jag börjar känna mig orolig inför hans totala försvinnande i slutet på 70-talet. Vet Ni vad det blev av honom?
Tacksam för svar.

PS jag har redan provat med att söka honom på peoplesearch.com samt ancestry.com utan framgång DS

Orolig 70-talist , Äggskalleby

Hej! Jag skulle vilja påstå att Televinkens dramatiska försvinnande ägde rum något senare än du hävdar i ditt brev. Myten säger att han och Anita blev påkörda av en Estnisk långtradare och det hela tystades ner av SÄPO. Det har även ryktats att han gick och blev bög och fick sparken. Jag tror att ett av de nyare avsnitten av X-files skulle handla om Televinken... eller var det Efterlyst?
Detta är ett problem som jag grubblat över själv. Jag får för mig att Power Rangers, Ninja Turtles, Batman och Spindelmannen inte lär ut trafikreglerna lika bra?

Saddam Hussein

Jag har några frågor som du måste besvara:
Vem vinner hockey VM??????

Och varför är inte Irak med???

Har du icq?

Svara snart, annars bombar jag Irak med min ärt bössa..

Peter fårberg , Ort?

Tja, vid det här laget vet nog vem som helst vem som vann Hockey VM. Irak är inte med på grund av att Amerikanarna fortfarande inte upphävt handelsblockaden av skridskor till Irak. Jag har ICQ men jag lämnar bara ut mitt nummer till folk som jag känner.

Saddam Hussein

Herr Saddam!
Vem mördade John F Kennedy? Var det du?

Christer Petterson, Stockholm

Halloj Christer! Nej, det var inte jag som mördade Kennedy. Faktum är att han inte är död. Han iscensatte bara sitt mord för att han var så otroligt trött på sitt jobb. Man kan ju inte direkt bara säga upp sig med det jobbet. Jag har för mig att han flyttade till en liten ö där han och bästa vännerna Elvis P och Bruce L skulle ägna sig åt att bygga CD-ställ.

Saddam Hussein

Har du skedar med den konkava sidan felvänd hemma hos dig?

Jarl Berg, Bärsland

Nej, men jag har knivar med handtaget och bladet uppochned…

Saddam Hussein

Hallå där Saddis
Jo du förstår: mina kompsisar påstår att min andedräkt är så hemskt att dom menar att jag skulle passa som biologiskt vapen i din armé. Hur mycket är du villig att pröjsa för att jag ska komma ner till dig och det är bäst för dej att du pröjsar bara mycket annars andas jag på dej (och det luktar inte mint kan jag säga) MVH / THE POPE

The Pope, Någonstans i Norrköping

Bäste herr Pope, hotar du mig? Du verkar vara en hyvens prick! Jag kan tyvärr inte lova någonting innan jag sett vilken skada din andedräkt kan göra. Kom ner till Irak så kan vi diskutera det hela. Jag har sagt till vakten att du kommer så du behöver bara säga att det är herr Pope som är på besök så släpper de in dig.

Saddam Hussein

Tja Saddam
Jag har länge velat bli av med demokratin i mitt land ....Har du lust att diskutera en allians över en flaska vin och ett par tända ljus hemma hos mig? *Kram Göran*

Göran Person, STOCKholm

Tyvärr Göran! Mina fruar tillåter mig inte att träffa andra män.

Saddam Hussein

Galna män i lustiga förhudar klänger på min rygg. Vad ska jag göra för att bli av med dem. Saddam, endast du kan hjälpa mig.

Achmed Raheem, Arvidsjaur

Hej Achmed!
Det verkar som om du har blandat lim och tinner. Det kanske är ganska gott och härligt och risken finns nog att dina vänner blir väldigt imponerade av det men det är faktiskt väldigt farligt och jag rekommenderar att du från och med nu använder dem var för sig.

Saddam Hussein

Öh.. Saddam..du suger...
och du är ful som fan...och luktar illa.. (tror jag)
Har du nån gång funderat på att ta livet av dig?

Kim, Luleå

Hejsan Kim!
Tack för dessa ord, de värmde. Detta är allt jag strävat efter att vara som den elaka diktator jag är. Ingen skulle väl vara rädd för mig om jag var söt och hela tiden gick runt med fluffiga, skära kaninöron på mig eller!?!!
Det där med att jag ska ta livet av mig, den tanken har aldrig slagit mig. Jag är för upptagen med att ta livet av andra!

Saddam Hussein

Hur kommer det sig att Norge är så dåliga på ishockey? vi har ju massor av is här borta? kan inte du raka av dig mustachen, du ser ju ut som en diktator från irak!

Leif Boork, Norge

God dag Leif!
1. Jag är en diktator från Irak och 2. Hur ska jag veta varför norrmännen är dåliga på hockey? Jag bor i Irak!!!
Men jag kan ju ge dom ett par goda råd: träna mycket, ät sunt och slå era fruar. Vet nu inte om det sist nämnda hjälper så mycket när det gäller hockey men det är bra motion och roligt!

Saddam Hussein

Kära Saddam!
Jag har ett supererbjudande som du bara inte kan tacka nej till, det är så att jag funderar på att ta över världen, men jag kan inte göra det ensam, jag behöver lite hjälp med att starta mina missiler som ska utplåna USA och jag har hört att du ska vara en jävel på sånt. Vill du hjälpa mig?

John Rausmark, Götet

Super-Hej John!!!
Här har vi en människa som har bra värderingar! Självklart är jag med på att försöka utplåna dessa jobbiga amerikaner igen. Kom över till Irak så ska vi diskutera planen tillsammans (tyvärr får du betala flygbiljetten själv eftersom förra gången jag gav mig på USA så förlorade jag en hel del kapital).

Saddam Hussein

Hej Saddam!
Jag har ett problem.
Det är nämligen så att jag har fastnat med könsorganet i datorns CD-rom läsare. Nu har jag suttit här vid datorn i tre dygn i sträck utan att få loss den. Jag har till och med ringt Dell support, men utan resultat. Du är mitt enda hopp!

Din Venn Sven, Jucklarebo

Hej Sven!
Först vill jag bara be om ursäkt för att det tagit mig så lång tid att svara på detta allvarliga brev men jag har så fasansfullt många att svara på! Om du inte kommit loss än så vill jag föreslå att du använder dig av "eject-knappen". Om inte detta skulle fungera så finns det nog ingenting annat att göra än att börja skruva isär datorn.

Saddam Hussein

Efter sömnlösa nätter undrar jag:
Vem uppfann datorn?

Undrare, Undrarland

Hej du undrare! Uppfann? Datorn har väll funnits i alla tider. Redan de gamla grekerna satt ju och lirade Pong på sina Amiga-burkar. Läs bibeln: "På den första dagen skapade Gud datorn".

Saddam Hussein

Tjena Saddam!
Jag bara undrar om det ligger någon sanning i att du sjöng Abba-låten Waterloo på den Iranska melodifestivalen?

Herr X, Down there

Hej Herr X!
Nej det är inte sant. För det första var det inte jag som sjöng. Det var en av mina dubbelgångare som sjöng ett popperi med en låt av Trio med Bumba samt Björks "All is full of love". Jag fattar inte varifrån ryktet om Abba-låten kom.

Saddam Hussien

GODAG SADDAM!
Är det sant att Monica Lewinsci var din före Bill la vantarna på henne?

Muhamad Ali , I stan

Njäe... det stämmer inte. Jag och Hillary har däremot ett gemensamt förflutet. Men det var innan Bill gick och blev president.

Saddam Hussien

Jag har blivit lite cp lite här och var och undrar vad det finns för medicin mot det? Hjälper ARIEL ultra?

Joe Labero, ha??!

När jag börjar märka att saker och ting inte riktigt är som det ska vara i min hjärna (ett bra tecken på detta är att du jagas genom en mörk korridor av en dreglande bordslampa med jättetänder) så brukar jag knapra i mej en burk valium eller liknande. Otroligt lugnande.

Saddam Hussein

Hörrö Saddamspöjken. Haru nån skotär då, elle ha ni int nå snö där i arablännran? Förrest´n ha ni nå snusa å kaffekask´n då? Finns dä mycke tjoltyg såm man kan tåvel på?

Konny, Sveg

Vad &/()%&#"/%&&% sa du!?!?

Saddam Hussein

hallå ellör ja e en rikti gbg:are Ja undrar en sak om påskliljor va fan e dom bra till??? ja menar varför ja man ha äckliga fula gula blommor till påsk....???

Sannie, Onsala

En till med talfel. nåja. Dom fula påskliljorna är väl nåt sadistiskt pucko som hatar allt och alla som hittat på. Vad ycklingar, blommor och godis har med påsken å göra sen… ja det vete Johan.

Saddam Hussein

Har hört att dina leksaker till SCUD-roboter träffar målet sällan eller aldrig. Hur vore det med ett par gedigna Robot 15 från det svenska försvaret. Jag har nämligen ett tungt kustrobotbatteri som nu ska avvecklas att sälja. Träffar allt och alltid.

Kalle Anka, Ankeborg

Jag vet inte... Går de att bygga om med kemiska eller biologiska laddningar? Du kan väll ringa i kväll efter nyheterna?

Saddam Hussein

Ärligt talat - vad gör du nu för tiden? Har du sjunkit så lågt att du ställer upp som know how inom kidnappning? Long time no see...

Och så en andra fråga: Varför tror de egentligen att de ska lösa mysteriet med hur dinosaurierna dog ut? De löste inte JFK-fallet, och det hade de på film... Men du kanske vet: Var det en komet eller snubblade de på ett urbananskal?

Inge Vett, Jokkasjärvi

Man skulle väll kunna kalla mig för en föredetting kanske… Men man hankar sig ju fram så gott man kan här i livet. Anledningen till att dinosaurierna dog ut var att de självmant tog livet av sig när de fick reda på att TV 4 skulle börja sända Gladiatorerna med Gunde som programledare!

Saddam Hussein

Ska vi sluta förbund och bomba USA???

Adolf H, hemligt

Hörredu Adolf! En sak ska du veta: Jag jobbar alltid solo!

Saddam Hussein

Hej Saddam !
Jag har ett problem med min tama myskoxe Göte.
Det är så att Göte alltid ränner ute om kvällarna och super sig redlöst berusad på kvällarna. Jag har pratat med honom flera gånger men det är alltid att jag får ligga vaken och oroa mig. Jag har försökt att ring Jourhavande Myskoxe men där säger de att jag bara ska ge han mera hö och gå och lägga mig.
Vad kostar en Snickers i dagen läge ?

Berndt-Olaf Vanillamoffin, Hymmasjärvvi

Hej herr Vanillamoffin!

Du nämner inte i ditt brev hur gammal din myskoxe är. Om han är myndig så kan du inte göra mer än att prata med honom men om det är så att han inte är det kanske du blir tvungen att ta honom till en djurpsykolog eller prata med socialen. En annan ide kan vara att låta honom prata med en äldre oxe som har haft samma problem när han var yngre. Unga oxar brukar se upp till äldre oxar.
En Snickers kostar i dagens läge mellan 5 och 15 kr beroende på vart man köper den. På kiosker och snabbköp brukar man ofta kunna köpa två för 10 kr medan man på ett fik i fjällen kan få betala så mycket som 15 kr.

Saddam Hussein

Tjenis Saddam!
Har du några bra raggartips? Mina drömmars flicka verkar inte tycka om att se på kärn-vapensprängningar, massavrättningar, putsa vapen och annat skoj... Snälla Saddam, du är mitt enda hopp!

Hiroshi Maganaka, Tokyo

Hallojsan Hiroshi! Prova med tortyr, livsfarliga dödsspel, blommor och dyra parfymer. Min fru älskar det! Gillar inte hon det så får du nog leta efter en annan drömflicka!

Saddam Hussein

Hallå herr Hussein. Jag har hittat en sida med fula människor och jag har börjat undra.... om man är ful, skulle man verkligen vilja sätta upp sin bild på nätet så att alla kan garve åt ens miffo-ansikte? PS, varför försökte ni bomba Israel med anthrax??? vavavavava????

Jag är iallafall inte ful..., Bräkne-Hoby.... NOT!!!

Hej du som inte är ful. Jag har lite svår att sätta mig in i deras situation eftersom jag har en så fruktat snygg musche! Men du måste förstå att det finns människor som är fula och inte kan rå för det. Skulle jag ha bombat Israel? Det kallar jag förtal! Jag har många goda vänner som är jurister så passa dig!

Saddam Hussein

Hej mrs Hussein

Finns det gräs i Irak?

Mao Tse Tung, Beijing

Nej, bara sand!

Saddam Hussein

Vad tyckte du om att vara med i southpark?

Homer, Springfield

Jo det var rätt kul fast jag gillade inte riktigt slutet på filmen.

Saddam Hussein

Har du knullat nån kille i röven nån gång?

Sture Stavsson, Öcklered

Sture, du är inte lite fräck du! Nej, det har jag inte gjort ännu men tankarna har ju funnits där.

Saddam Hussein

Hejsan!
Tack Saddam för ditt svar om troll. Nu är det så att jag gått över på dvärgar istället. Jag funderar på att föda upp dvärgar och tänkte då höra om det är något som du skulle kunna ha nytta av. Du kan få en gratis, en slags provdvärg. Om du gillar den så får du betala, men jag kan ordna med ett bra pris bara för dig. Är du intresserad?

Gunnar \"GUD\" Bark, Karlstad

Hej Gunnar!
Jag vet inte om jag är så intresserad av just dvärgar men jag kan gärna ta emot ett provexemplar för att prova på hur det är. Men som sagt kan jag inte garantera att jag vill behålla den. Jag skulle vara mycket mer intresserad av jättar om det är någonting du har tänkt odla i framtiden. Annars är jag även intresserade av grovt defekta sälar om det är något du kan ordna.

Saddam Hussein

Hej. Jag undrar om du kan ge lite råd om hur man kan invadera Norge för att ta over deras olja och sedan bli en diktator med alla pengar utan att dom irriterande Nato och FN lägger sig i.

Pingu, Värnamo köpcentrum

Tjenixen Pingu!
Först och främst vill jag bara säga att jag fattar inte varför ni Svenskar "släppte" Norge från första början. Mycket orutinerat. Mitt tips till dig är att du kidnappar det norska skidlandslaget och sedan utpressar normännen. Säg att om Norge inte går ur Nato och FN samt kallar amerikanerna för "fjollbögar" så kommer de bli dränkta i billig skidvalla! Sen är det bara att roffa åt sig...

Saddam Hussein

1.Jag vill bli, kidnappare. Hur bra ska man bli för att det ska löna sig?
2.Vem ska man kidnappa, finns det någon man först kan pröva på?
3.Har du någon bra utrustning, nåt laser gevär eller liknande?

Token, STHLM

Hej Token! Trevligt att du visar intresse för kidnappning (en av mina käraste hobbys). Jag ska försöka svara på dina frågor så gott jag kan. För att kunna leva på att enbart kidnappa folk skulle jag rekommendera en kidnappning i månaden ungefär såvida det inte rör sig om några betydelsefulla personer som man kan få mycket klöver för. En idé kan vara att kidnappa mer betydelsefulla människor innan jul och semester för att få en liten bonus. Det brukar i alla fall jag göra.

Så vitt jag vet finns det ingen utbildning att gå för detta yrke men man kan ganska lätt bli lärling. Snacka med din lokala maffia. De brukar oftast ha koll på de där grejerna. För närvarande har jag inga vapen att skänka bort men om du kommer ned till Irak så kan du få köpa en Kalashnikov (Eller hur det nu stavas) billigt.

Saddam Hussein

Jag har en liten fråga, den kan låta lite fånig. Varför dör Kenny i alla South Park-avsnitt utom i julavsnittet..? Jag vill veta ett konkret svar och säg nu inte att jag ska ringa till någon psykolog eller Röda korset eller liknande! Tack på förhand! PS. Jag vill vara anonym, precis som Carl Bildt!

Cartman, South Park

Vem tror du att jag är att förklara guds vilja? Gud tar vem han vill, när han vill. Ibland brukar jag dock nämna honom på traven. Jag föreslår att du vänder dig till en psykolog eller möjligtvis Röda korset med din fråga. De kan nog ge dig ett konkret svar.

Saddam Hussein

Hej herr Hussein!
Vem satte egentligen dit Roger Rabbit?

Ursula Tvärmen, STHLM

Halloj!
Det var faktiskt ingen mindre än Joe Labero!

Saddam Hussein

Hej då, Saddam!
Vad har du för åsikt om s.k. "tvärt om"-universum där alla goda är onda och alla onda är goda? Tror du att de skulle kunna färdas hit? Tacksam för svar.
Hej!

D.S.Stämmer ryktet att du brukar bada irakvatten? P.S.

Maddas Niessuh, Kari

Hallå Maddas! Din tanke låter spännande, jag gillar tanken att jag själv skulle finnas i ett annat universum och där vara ond (eftersom jag är så snäll i detta universum). Tänk på alla andra roliga "tvärtom-människor"! En Björn Borg som är en vrålsopa på tennis, en Arnold Schwartznegger som kan agera, en Göran Persson som är smal och kompetent som stadsminister mm. Jag gillar det verkligen och jag tror att de mycket väl skulle kunna färdas hit! Detta skulle kunna förklara diverse konstiga beteenden hos till exempel Bill Clinton.

Angående det där med att jag skulle bada i rakvattens så säger jag bara: Tror du kypare badar i dricksvatten, lakritstroll i saltvatten eller gymnaster i vigvatten? Tro inte på alla rykten, jag badar i blod! Föresten väntar jag fortfarande på att du ska kontakta mig angående kamelerna du ville köpa!

Saddam Hussein

Jag har en fråga som jag grubblat på länge... Den gör mig så tankspridd så att jag inte kan sova på nätterna och inte kan koncentrera mig på dagarna. Finns det goda politiker? Om det finns det så lägger jag ner politiken med en gång! PS. Jag vill vara anonym.

Carl Bildt, Stockholm

Först och främst här på min sida får man ej vara anonym! Vild du ta del av min vishet så får du helt enkelt uppge dit namn. Kalle, du kan utan att vara orolig fortsätta ditt jobb som politiker. Ta mitt ord: Det finns INGA goda politiker.

Saddam Hussein

Tjenis Saddam!
Min Mamma säger att det är farligt att springa med raketgevär. Eftersom att det är en stor del av mitt arbete så är jag nu villrådig. HJÄLP!

Hanna Barbera, Island

Hej Hanna!
Det var en svår fråga du kom med men jag har frågat en expert på området och vi har tillsammans kommit fram till ett svar. Svaret är: Ja, om det är laddat, osäkrat och man har oknutna snören på sina kängor. Detta kan leda till vad man i datavärlden kallar för "rocketjump" och tro mig, det funkar inte riktigt lika bra i det verkliga analoga livet. I det flesta fall blir man sprängd i bitar. Så länge du håller koll på skosnören ska det alltså inte vara någon fara!

Saddam Hussein

Öjj!

Saddam, finns det troll?

Undrar G. Bark i Karlstad

Självklart finns det troll! Fast i dagens läge så ligger de lågt. De har förlorat tron på vad de gör, d v s slakta människor och ställa till problem. Nu för tiden sitter de mest inne i sina grottor och surar i väntan på att de skall få tillbaka sin inspiration.

Saddam Hussein

Hej Saddam jag undrar om du kan hjälpa mej att lönnmörda Boris Jältsin han är så jävla feg och är han ful också..

Agust, Kosovo

Agust min vän, jag kan tyvärr inte mörda Boris nu när han har avgått (vilket han gjorde med stil) och allt. Dess utom tycker jag att han har en ganska just stil. Även om han är ful.

Saddam Hussein

Hej Saddam
Min häst Valdemar har blivit frälst. Han han har gått med i Levitatianerna. Jag känner en viss oro för att han har hamnat i dåligt sällskap. Vad ska jag göra?

Brage Rufkrantz, Döland

Vafalls?! Det var det värsta jag har hört! Dessa hedniska västbor tycks tro att de kan konvertera vem som helst till en snäll och lydig kristen. Jag hade faktiskt samma problem med en släkting och honom lät jag avrätta! Gör dock inte detta med din häst för det är dyra djur. Försök få honom att förstå att gängbildningar inte är rätt. Funkar inte det kan du prova att muta kreaturet.

Saddam Hussein

Tjenixen Saddam!
Jag har en liten fråga, jag har problem med torra fötter. Hur gör du för att dom inte ska torka ut?

Örjan Andersson, Skaraborg

Helosansalva brukar fungera alldeles utmärkt på mina fnasiga fotsulor.

Saddam Hussein

Hallå Saddam!
Jag har ett stort problem, min ex-hund Ruff fortsätter att terrorrisera mig. Han ser hela tiden till att gå samma vägar som jag går. Det blir spännda blickar mellan oss och förra måndagen då skällde han till och med på mig. Jag står inte ut med hans små sjuka psykologiska lekar. Vad ska jag göra? HJÄLP!

Arne, Örebro

Hej Arne!
Detta låter som ett stort problem. Psykisk smärta är värre än fysisk och tro mitt ord. Jag om någon vet att det är så det ligger till. Ta kontakt med en vuxen som du har förtroende för så kan ni tillsammans kontakta hundens nuvarande ägare och tillsammans komma överens om en vettig lösensumma… nej… ett vettigt skadestånd. Fungerar inte det så rekommenderar jag att du låter polisen ta hand om saken.

Saddam Hussein

Kära Saddam
Jag undrar vad man ska göra för att få total diktatur i ett land. Det är nämligen som så att jag börjar förlora min diktatur.

Fidel Castro, Cuba

Käraste herr Castro. Jag har följt ditt arbete med stort intresse och gjort en liten analys. Jag skulle vilja säga att själva problemet ligger i att folket har för stor makt i ditt land och att landet dess utom ligger alldeles för nära de där jävla Amerikanarnas mörka sophög till land. Jag vill råda dig till att avrätta dina närmaste underhuggare samt större delen av din släkt för att minimera risken att du förlorar din position. Skjut sedan av ett par människor från västvärlden och diverse annan ohyra som inte har i ditt land att göra så kommer folket att älska dig. Som säkerhet kan du kanske be ryssarna att upprätta några av sina ”fyrverkerier” på ön igen. Lycka till med diktaturen!

Saddam Hussein

Hej Saddam!
Du förstår det är så här att jag undrar lite om det där med Gulfkriget. Är det sant att du invaderade Kuwait och att du förlorade nästan hela ert försvar?

David Letterman, Over there

Ingen kommentar!

Saddam HusseinTillbaka