2002-03-07
Nu ska varningstexten på cigarettpaketen bytas ut eftersom det har visat sig att den inte är nog skrämmande. Här är några av de nya, mer skrämmande förslagen: "Akta dig för monster när du röker", "Rökare blir ofta skjutna av Polisen", "Varning, cigaretter kan explodera".

2002-01-29
Astrid Lindgren är inte död. Hon har blivit bortförd av utomjordingar.

2001-12-27
Mariah Careys skibolag går back på hennes senaste album. Nu får hon betalt för att inte släppa fler skivor. Woohooo!

2001-11-04
Rapparen P Diddy (tidigare Puff Daddy) meddelar i dag att han tänker låta mörda sig själv. Genom att bli nermejad i en "drive by" hoppas han att uppnå samma popularitet som 2 Pac och Biggie.

2001-10-04
Dansbandsgruppen Tommys gick i dag in på första plats på "UK Dance Single Chart" med deras nya 12:a "Ikväll ska vi ha fest".

2001-09-10
Ny toppdomän snart här! Toppdomänen ".prt" lanseras för allmänheten på onsdag, meddelades i helgen vid en Internetkonferens i Uruguay. PRT är en förkortning av engelskans "parrot" (papegoja) och domänen kommer således vara till för sidor med ämnet papegojor.

2001-09-06
I helgen kommer en grupp Nazister att anordna en Reggae och Kalypso-fest. - Vi är trötta på vit makt-musik och nazipunk nu och vill höra lite varmare, svängigare toner, förklarar en av arrangörerna. På scenen kommer bl a Chilly White & Kenny Peach att underhålla.

2001-08-28
En forskargrupp har upptäckt att man kan stoppa mobbingen på skolor med hjälp av ett dödligt gift. Giftet hälls i mobbarnas mat och mobbingen försvinner direkt.

2001-08-07
Nu kommer snart den nya dokusåpan "Das Konzentrationslager" att ha premiär. Programmet kan liknas med Big Brother eller Robinson fast här handlar det om 14 stycken puckon som blivit satta i ett förintelseläger. Där kommer de att utsättas för tortyr, övergrepp, experiment och andra spännande saker man kan stöta på i ett förintelseläger ända tills någon räddar dem. Det gäller även för deltagarna att snacka så mycket skit om varandra som möjligt tills någon får ett nervsammanbrott. Programledare blir Jörg Haider och Agneta Sjödin.

2001-08-06
Rap-artisten P.Diddy, eller Puff Daddy som han tidigare hette kommer att avbryta sin karriär som rapstjärna för att istället börja med uppfödning av strutsar. Enligt tidningen Entertainment Weekly säger P.Diddy att "Det är vackra och fascinerande djur" och att "köttet är jättegott och ett ägg räcker till en jättestor omelett".

2001-07-16
En 32-årig man dömdes idag till döden för förtal och ärekränkning. Mannen har enlig vittnen sagt följande till en 30-årig kvinna högt och offentligt så att folk runtom hörde: "Du är ju lika bra som Windows Media Player 7". Domaren påpekade att 32-åringen kommit lindrigt undan och att han kommer få ett hårdare straff nästa gång. -Tur för honom att "Evighets Bingolotto" inte är tillåtet i våran del av universum, menade åklagaren.

2001-07-12
SVT har nya planer för Expedition Robinson. Nästa år ska det populära TV-programmet få en ny vinkel. Istället för att leva som Robinson Crusoe så ska deltagarna leva kannibalernas liv och de som blir utröstade kommer att ätas upp av de andra deltagarna. I sista avsnittet kommer vinnaren att få äta en festmåltid gjord på programledaren Anders Lundin. - Vi försöker hela tiden att förnya programmet och göra det mer spännande och tuffare berättar en strålskadad liten man med en lustig hatt som tydligen är talesman för SVT.

2001-06-27
Britney Spears har opererat bort sina bröst. Vid en presskonferens idag berättade hon att hon opererat bort brösten eftersom hon var trött på allt tjat om dem. Efter operationen har dock hennes bröst blivit ännu mer omtalade och hon funderar nu på att byta kön istället.

2001-05-11
Nya namn till Hultsfred! Tranefors, Hultsarne, Kurtragnar med Berit, Joker, Chicago, Krigochfred, Airwolf i hagen, Ursula och Grillbritt.

2001-04-10
Hotet "titta inte för mycket på TV, du kan få fyrkantinga ögon" har nu övergetts av föräldrarna i Sverige. Det har nu bytts ut mot det nya hotet "titta inte för mycket på TV, du kan bli som Thomas Gylling" (programledaren för SVTs Mosquito). Färska siffror visar att det är flera hundra procent effektivare än det gamla hotet.

2001-03-29
Den värdelösa meloditjuven Puff Pappa chockade i dag världen med att han från och med juni byter namn till P Diddy.
- I'm rockin' with P. Diddy now - my man Biggie gave me that name! Sade Puffy till MTV.

2001-03-17
En man på 76 år fick igår föras till sjukhus sedan han tagit en överdos. På senaste tiden har det inom pensionärsgäng blivit på modet att röka bakverk och det var av detta mannen fick en överdos. Enligt övriga gänget hade mannen rökt tre stycken prinsessbakelser och en biskvi. Detta var det tredje fallet av bakverksöverdos i södra delen av landet denna vecka. Hemtjänsten har nu betts informera om faran med den nya partydrogen. Läget för mannen beskrivs som åt skogen men på väg utför.

2001-03-16
Michael Jacksons näsa är försvunnen! Det har varit mycket fram och tillbaka angående Kungen av pops näsa och nu verkar den vara försvunnen. -När jag vaknade var den borta... Den hade inte ens lämnat ett meddelande! säger han till Egon. En mer eller mindre säker källa påstår att han skulle ha träffat, den nu efterlyste, näsan i Venedig och enligt honom skulle näsan ha tröttnat på sin värds tortyr och därför gett sig av i en röd sportbil för att leva livet.Tillbaka