Sagan om Nils

Nils är en 25 årig man som äntligen har funnit den sanna kärleken i sitt liv. Efter många års sökande å letande hittade han den i närheten av sitt hem. Kärleken är den underbaraste känsla i världen, och Nils har äntligen fått känna denna känsla.

Det var en dag när Nils som vanligt gick hem från sitt jobb. Det är Juni och sommaren står i full blom. Nils jobbar som saftblandare på sommaren, han sitter i en stor plastbehållare och plaskar med sina armar och ben medans Arne står och häller vatten och saft över Nils. Nils är rätt nöjd med sitt liv, han har ett bra jobb där han får träffa många olika typer av människor och han får mycket sol på sig. Nils har inte så många vänner, men efter en dag som saftblandare vill man helst vara ifred på kvällen. Detta gjorde att Nils var rätt ensam man i det privata. Men Nils gick som sagt hem från sitt jobb denna sommardag i Juni. På vägen hem brukar han alltid stanna förbi en närbutik som ligger i samma hus som Nils bor i och köpa en tandborste och ett 6-pack ägg. Det var då han såg henne! Hon var omringad av ett blått skimmer och han blev förälskad i första ögonkastet. Nils rusar fram till sin älskade, lyfter henne ömt men starkt i sina armar, kramar henne och snurrar runt med henne. Det är nästan som på film. När han stannat ser han länge på henne och säger till slut: "Dig vill jag ha! Var har du varit i hela mitt liv?". Dom ser på varandra igen och efter en stund går Nils till kassan och köper sin nyvunna kärlek som är en blå tvålkopp som man kan ha tvål i när man reser till sin släkt till exempel.

När Nils kommer hem slänger han in sin nya tandborste bland dom andra 500 oöppnade tandborstar som ligger i ett hör i hallen, och 6-packet ägg slänger han i ett annat hör i hallen bland de andra 500 6-pack ägg som sen tidigare ligger där.
Men tvålkoppen bär han ömt i sina armar och lägger ner försiktigt på soffan. Han sitter och tittar på tvålkoppen med kärleksfulla ögon i exakt 4 minuter och 53 sekunder. Då drar han fram en kniv. - Du lär knappast behöva denna längre, säger Nils och börjar försiktigt skrapa av prislappen på 12.50 kr som sitter påklistrad i ena hörnet. När prislappen lossnat börjar han kyssa tvålkoppen (som han för övrigt döpt till Yngve) ömt på locket, men blir så upphetsad att han börjar kyssa den mer hårt och passionerat. Tvålkoppen kysser tillbaka och viskar: "Jag älskar dig" i Nils öra. Detta gör Nils ännu hetare, han river av locket på tvålkoppen och dom faller in i en lång, erotisk dröm, precis som på film (Waynes World 2).

Och dom levde lyckliga i alla sina dagar!

P.S. Dom medverkade i "Rikki Lake" två ggr under sitt förhållande och på "Sally" en gång

Tillbaka